Laatste nieuws en Agenda

Anita heeft zich voornamelijk verdiept in opera aria’s en klassieke liederen. In deze muziek kan ze veel van haar bezieling kwijt. Ook operette en musical hebben haar belangstelling.

Het contact met publiek vindt ze erg belangrijk. Zingen vanuit het hart, puur en echt, is voor haar de manier om het publiek te bereiken en te raken. Ze ziet haar passie ook als een middel om mensen steun te bieden in moeilijkere tijden.

U kunt Anita boeken voor uiteenlopende gelegenheden zoals verlovingsfeesten, huwelijksfeesten, huldigingen, herdenkingen, begrafenissen, maar natuurlijk ook in intiemere sfeer, denkt u bijvoorbeeld aan vereniging- en vriendenkring avonden, exposities, vernissages.

Anita op haar best is wanneer zij vanuit een wederzijdse interesse en respectvolle samenspraak met diegene die haar uitnodigt tot een muzikaal programma kan komen: Recitals met zang, piano en eventueel andere instrumenten, combinaties van repertoire met andere kunstvormen.

In het jongste verleden staan al heel geslaagde uitvoeringen in de boeken op expositie- openingen. Hier gaat nog meer van volgen.

Een andere grote wens van Anita is in echte opera rollen te stappen en een bijdrage te mogen leveren aan concert uitvoeringen bij verengingen en orkesten.

Veel dank gaat uit naar Paula de Wit, haar zang docente, die Anita op bezielende wijze les geeft, fotografe Cindy Marler en  Bertil Neijts, goede vriend, kunstenaar en ontwerper van deze website.